Villkor & Info

För att dina pärlor skall hålla sig fina så länge som möjligt, så utsätt dem inte för vatten. Ta av dina pärlor när du duschar och badar.
När du gjort din beställning får du en orderbekräftelse från oss, var vänlig kontrollera den så att allting stämmer.
Vi skickar din beställning med posten som brev.
Vi strävar alltid efter att du ska få din vara/dina varor så fort som möjligt. Finns varan i lager skickar vi den inom 2 dagar. Är det en beställningsvara skickar vi den inom 4 dagar , oftast fortare.

Fast fraktavgift på 20kr oavsett vikt.
Vi använder oss av Payson. Payson samarbetar med Visa/Masterc

Det går även bra att använda Swish. Då swishar du ordersumman till 123 114 62 16. Skriv ditt ordernummer i meddelandefältet. Vi behandlar din order så fort vi mottagit din betalning.

Du kan också välja att förskottsbetala. Du sätter då in pengar på vårt BG 554-6916 och vi behandlar din beställning så fort vi mottagit din betalning. Skriv ditt ordernummer i meddelandefältet.

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.
Vagnmakarevägen 28
254 77 Fleninge