Om

Välkommen till House of Dreams

Här hittar du den personliga presenten till både liten och stor. Eller varför inte till dig själv? Här kan du exempelvis köpa ditt egna Kärleksarmband med dina familjemedlemmars namn på. Du hittar även armband som gör dig glad och armband med budskap, som till exempel vårt ”LOVE IS LOVE” armband.

Har du någon egen idé om ett armband?! Tveka inte att kontakta oss på info@houseofdreams.nu så ska vi göra allt för att försöka tillmötesgå dina önskemål. Alla våra pärlarmband är designade och tillverkade av oss. Du kan därför vara säker på att ditt House of Dreams armband är unikt och att du inte hittar något liknande någon annanstans.

Varmt välkommen till oss ♥

Om Love is Love armbandet

Stöd rätten att älska vem man vill! Även om vi lever i ett föregångsland när det gäller homosexuellas rättigheter finns det fortfarande saker som kan bli ännu bättre. Än idag finns det homosexuella som inte vågar berätta vem de älskar. Även i Sverige mår många homosexuella dåligt och självmordsfrekvensen speciellt bland unga homosexuella män är hög relativt sett.

I stora delar av Afrika och Mellan Östern är homosexualitet förbjudet i lag och i vissa länder även belagt med dödsstraff. I Uganda exempelvis har situationen för HBT-personer försämrats än mer, då straffet för homosexualitet skärpts ytterligare. I februari i år undertecknades Anti-Homosexuality Act. Numera kan den som begår en homosexuell handling för första gången få 14 års fängelse och den som gör sig skyldig till ”förargelseväckande homosexuellt beteende” dömas till livstids fängelse.

Även i Ryssland har situationen för HBT-personer blivit hårdare. Förra sommaren antog Ryssland en ny lag som förbjuder ”homosexuell propaganda” riktad mot minderåriga. Polisen och andra myndigheter driver en hårdare attityd mot homosexuella. Den nya lagen samt politikers uttalanden mot homosexuella har drivit på en våldsvåg mot HBT-personer i landet. Det är som att det blivit legitimt att ge sig på homosexuella. Flera videor har cirkulerat på nätet där ryska nynazister och homofober gett sig på homosexuella, genom att förnedra och tortera dem.

Vi på House of Dreams har därför valt att designa ett armband för att visa vårt stöd för HBT- personer i Sverige och i världen.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

No comments yet.

Lämna ett svar