Redesign

Vi har alltid försökt att ta tillvara på och återanvända de pärlor, ädelstenar och andra smyckesdetaljer som ingått i forna smyckeskollektioner och som utgått ur vårt sortiment. På så vis kan vi skapa nya fantastiska smycken och dessutom vara snälla mot miljön. Så istället för att kassera smyckesdelar eller rea ut allt från gamla säsonger har vi valt att återanvända dessa så långt det är möjligt.

Vi tar nu det ett steg längre! Vi låter nu dig ge dina gamla smycken chansen till ett nytt liv, genom att återanvända dess stenar, pärlor, smyckesdetaljer etc där det är möjligt och skapa ett nytt unikt smycke. Antingen väljer du att få tillbaka ditt smycke i ny design eller så skickar du in det till oss och får 50% rabatt på ett valfritt smycke i webshoppen!

Vill du ha ditt smycke i ny design kontaktar du oss på info@houseofdreams.nu. Du bifogar en bild på ditt smycke och beskriver hur du vill förändra det. Vi tar fram ett prisförslag. Tillsammans redesignar vi sedan ett nytt fantastiskt smycke. Observera att smycket inte behöver vara helt, men merparten av det (exempelvis pärlorna) måste du ha kvar och kunna skicka in.

Vill du istället välja ett av våra smycken i webshoppen skickar du helt enkelt in ditt gamla smycken och får som tack 50% rabatt på ett valfritt smycke i shoppen. Du använder då rabattkoden redesign i kassan. Smycket behöver inte vara helt, men merparten av det (exempelvis pärlorna) måste du ha kvar och kunna skicka in. Observera att vi INTE skickar din beställning förrän vi har mottagit ditt inskickade smycke.

De inskickade och redesignade smyckena kommer sen att finnas till försäljning i webhsoppen.

Du skickar ditt smycke till:

House of Dreams, Vagnmakarevägen 28, 254 77 Fleninge